Inför ditt besök

Vi är glada att ha dig som gäst i Löa Hytta. Här hittar du några saker som kan vara bra att veta inför ditt besök hos oss.

VAR KÖPER JAG BILJETTER?
Du kan dels köpa biljetter direkt här på hemsidan och/eller (i mån av plats) direkt vid hyttreceptionen vid Löa Hytta.

KAN JAG BETALA MED KONTOKORT?
Ja, både i hyttreceptionen/entrén och i vårt lilla hyttkafé går det bra att betala med kontokort eller med swish.

VAR PARKERAR JAG?
Parkeringen är gratis och ligger alldeles intill hyttreceptionen.

HUR LÅNG TID TAR ETT BESÖK?
Själva teatervandringen/föreställningen tar ca 60 min. Utöver teatern finns chans att ta en fika i hyttkaféet eller luncha i Å-kafét vid bron ute vid riksväg 50. Här finns också badbrygga och långgrund sandstrand några hundra meter in på andra sidan riksvägen för de lite yngre. En fin minigolf finns i byn. Gå på skattjakt, loppis och/eller på konstgalleri i Perssons Magasin.

TILLGÄNGLIGHET
Det går bra att besöka Hyttans Hemligheter med rullstol, men det kan vara lite tungt att köra eftersom underlaget varierar mellan grus, gräs och asfalt. Det finns en del trappor där man får lov att ta en annan väg med rullstolen för att komma förbi. Vi hjälper förstås till att visa vägen. En av toaletterna är handikappanpassad. Vi arbetar ständigt för att göra Hyttans Hemligheter ännu mer tillgänglig. Kontakta oss gärna om du har frågor eller speciella önskemål.

TOALETTER
Flera toaletter, varav en handikappanpassad, finns vid hyttreceptionen.

INFORMATION
Om du har frågor, synpunkter eller behöver information så finns det alltid personal på plats i entrén som gärna hjälper till.